Campanie promoţională de credite destinată IT-istilor

0
338

KIWI Finance, lider pe piaţa de brokeraj bancar din România, anunţă lansarea, împreună cu una din băncile partenere, a unei campanii promoţionale de credite destinată IT-istilor, intermediată exclusiv de KIWI Finance. În cadrul campaniei clienţii care activează în domeniul IT vor putea accesa credite cu următoarele caracteristici: 6,39% dobândă (4,85% marja băncii + Euribor 3M), atât pentru creditele de achiziţie, cât şi pentru creditele de nevoi personale, cu ipotecă 85% finanţare din valoarea imobilului în cazul creditelor de achiziţie, respectiv 80% pentru creditele de nevoi personale cu ipotecă. O altă caracteristă este aceea că se acceptă o gamă largă de venituri (PFA cu norma de venit, PFA, dividende, salarii, contracte externe etc.). Durata campanie este 15 septembrie 2011-15 noiembrie 2011.

Schimbările pieţei muncii din România

Această campanie se adresează unui segment foarte bun de clienţi, care au dovedit abilitatea de a se adapta la schimbările pieţei muncii din România precum şi capacitatea de a genera plus valoare chiar în mediul economic dificil din ultimii trei ani. “Campania este lansată în contextul în care Banca Naţională a României a publicat un proiect de Regulament privind creditarea persoanelor fizice, a cărui aplicare poate genera reducerea sumelor finanţate sau a opţiunilor de refinanţare. Clienţii au acum şansa să beneficieze de condiţiile de creditare avantajoase pe care le punem la dispoziţie în aceste două luni de campanie. Dobânzile oferite în cadrul campaniei şi actualele condiţii de calificare asigură accesarea unor sume considerabil mai mari decât după implementarea noilor norme de creditare…”, spune Anca Bidian, CEO KIWI Finance. Conform ultimelor date, sunt aproape 70.000 de persoane care activează în domeniul IT în România, cu cea mai mare medie a veniturilor.

Anca Bidian, CEO KIWI Finance: „Oferta noastră este adaptată pe structura veniturilor şi profilul acestui segment de clienţi şi se bazează pe experienţa noastră şi o foarte bună cunoaştere a acestei industrii fără frontiere”.