Mateiu: „Ne trebuie victorii cu Viitorul şi FCSB”

0
296

Alexandru Mateiu, de la CS Universitatea Craiova, suteaza un balon in meciul cu CS Concordia Chiajna, din etapa a V-a a Ligii I, disputat in Craiova, sambata, 8 august 2015. BOGDAN DANESCU / MEDIAFAX FOTO

Alex Mateiu a declarat că victoria este obligatorie pentru Craiova în meciurile cu Viitorul şi FCSB pentru a se mai agăţa de podium. „Ne aşteaptă un meci foarte greu, mereu am avut meciuri grele cu ei, sunt o echipă de calitate, care pasează foarte bine, dar sperăm să câştigăm, trebuie să intrăm motivaţi şi să ne impunem jocul. Şi noi avem jucători buni, cu viteză, trebuie să marcăm şi să-i surpindem. Este o săptămână foarte grea, în care trebuie să câştigăm ambele meciuri, cu Viitorul şi FCSB, fiindcă egalul nu ne mai ajută. Nu ne gândim la titlu, dar jucăm, luăm fiecare meci pas cu pas. Nu mă interesează cine este favorit să câştige campionatul. Dacă suntem deştepţi şi jucăm cum trebuie, putem să luăm şi noi titlul” a declarat mijlocaşul Ştiinţei.

Puştiul Jovan Markovic a amintit că el nici nu se născuse atunci când Craiova a jucat ultima oară în cupele europene, în 2000. „La Viitorul trebuie să jucăm cât mai bine şi să venim cu toate punctele acasă. Eu nu eram născut când Craiova a jucat ultima oară în cupele europene, nu mai zic de ultimul trofeu. Mi s-a spus că am debutat bine, în ciuda eşecului cu CFR am primit multe felicitări. Sper să luăm Cupa României şi să terminăm cât mai sus în campionat” a declarat atacantul de 16 ani.