La volan, sub influenţa băuturilor alcoolice

0
322

etilotestMarţi, în jurul orei 21.00, în comuna Ciupercenii Noi, a fost depistat S. Marius, 23 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Poliţiştii l-au testat pe bărbat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,50mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Calafat în vederea recoltării de probe biologice. Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar în conformitate cu prevederile legale.

În aceeaşi zi, în jurul orei 10.45, în oraşul Filiaşi, a fost depistat G. Cătălin, 20 de ani, din localitate în timp ce conducea un moped fără ca acesta să fie înregistrat sau înmatriculat în circulaţie. În cauză a fost întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.

Marţi seara, în jurul orei 20.00, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie în timp ce executau serviciul de patrulare, pe strada George Enescu, au oprit pentru control o autoutilitară condusă de C. Corneliu, 35 de ani, din Craiova. Cu ocazia solicitării documentelor personale şi ale autoturismului, s-a constatat că autorizaţia de circulaţie provizorie a autoturismului este expirată din data de 9 iulie a.c, în cauză fiind întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.