Pentru cumpărăturile cu cardul de debit ataşat Contului de salariu – Millennium Bank returnează până la 100 lei lunar

0
289

Clienţii Millennium Bank pot primi bani înapoi pentru cumpărăturile efectuate cu cardul de debit ataşat Contului de salariu. Noua facilitate Card cu Bani Înapoi returnează clienţilor până la 100 de lei lunar din valoarea cumpărăturilor efectuate în supermarketuri şi benzinării de pe teritoriul României. Clienţii primesc bonusul în următoarea lună direct în contul lor de salariu şi îl pot folosi oricum doresc.

„Această nouă facilitate diferenţiază în mod semnificativ oferta de Cont de salariu a Millennium Bank, oferindu-i un real avantaj competitiv pe piaţa românească prin intermediul unui beneficiu tangibil şi consistent pentru client. Decizia de a recompensa plăţile efectuate la supermarketuri şi benzinării este strâns legată de comportamentul clienţilor, statisticile noastre indicând că două din trei cumpărături achitate cu un card de debit în România sunt realizate la aceste categorii de comercianţi. Cardul cu Bani Înapoi este un card de debit şi nu de credit, aşadar clienţii nu plătesc nicio dobândă şi, în plus, primesc bonusuri în bani”, a declarat Eliza Erhan, director dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank.

Internet Banking şi Call Center

Clienţii primesc înapoi 3%, în limita a 100 de lei lunar, din valoarea cumpărăturilor de minimum 300 de lei. Suma minimă de 300 de lei poate fi cumulată dintr-un număr nelimitat de tranzacţii la supermarketuri şi benzinării, indiferent de valoarea individuală a acestora. Contul de salariu al Millennium Bank este destinat clienţilor care îşi transferă în mod regulat salariul la bancă. Contul este disponibil în lei şi are zero comision de administrare, zero comision pentru retragerile de numerar de la bancomatele Millennium Bank, precum şi pentru două retrageri pe lună de la bancomatele altor bănci, zero comision de administrare pentru serviciile Internet Banking şi Call Center şi zero comision de administrare, în primul an, pentru cardul de debit ataşat contului.

***

Lansarea facilităţii Card cu Bani Înapoi va fi promovată printr-o campanie publicitară dezvoltată pe TV, radio, print, outdoor şi indoor.