Săptămâna viitoare se deschide Mercur Center

0
386

3Mercur Center, cea mai nouă şi modernă investiţie de pe piaţa centrelor comerciale din Craiova se deschide joi, 9 iunie, la ora 11.00 şi va reuni multe branduri renumite pe plan naţional şi internaţional, cafenele, restaurante, 6 săli de cinematograf multiplex, magazine de electrocasnice, spaţii de divertisment şi relaxare. Mercur Center este deţinut în proporţie de 93% de SIF Oltenia, iar investiţia în lucrările de modernizare s-a ridicat la peste 12 milioane de euro

Retailerul suedez H&M va deschide în Mercur Center un magazin pe două niveluri, Colin’s deschide primul magazin din Oltenia, S’Oliver va aduce moda pentru întreaga familie, în timp ce retailerul polonez Pepco va deschide primul său magazin din Craiova, cu îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru femei, bărbaţi şi copii, decoraţiuni interioare, jucării şi produse de papetarie. Magazinul Gimar va expune în Mercur Center personalitatea prin vestimentaţie, Jeans Factory va oferi stilul de îmbrăcăminte care vi se potriveşte, în timp ce brandul Cătălin Botezatu va oferi produse în ediţie limitată, create de cel mai bun designer român. Magazinele Genarte sau Santana vor acoperi şi ele gusturile iubitorilor de fashion de calitate, în timp ce bijuteriile, accesoriile şi ceasurile vor putea fi găsite în magazine precum Sevda, Splend’or sau Oni’s, Secundar, Blondy Del.

Starbucks, prima sa cafenea din Oltenia

Pe lângă brandurile de fashion, în cadrul Mercur Center va fi deschisă din 9 iunie şi zona de food-court, unde restaurantul Spartan va oferi inspiraţia bucătăriei antice mediteraneene, restaurantul ardelenesc Oşanu oferă preparate traditionale româneşti, McGrill va oferi meniul zilei, meniuri speciale şi meniuri la comandă, iar Shanhay Bar va pune la dispoziţie preparate chinezeşti american de cafenele Starbucks va deschide în Mercur Center, prima sa cafenea din Oltenia. Mult dorit de craioveni, cu un design futurist, multiplex-ul Inspire Cinema din Mercur Center vă aşteaptă din 9 iunie cu o capacitate totală de 580 de locuri, fiind prevăzut cu zone de lobby şi o cafenea special amenajate pentru petrecerea timpului liber. Sălile de cinema sunt echipate cu: sisteme de proiecţie digitale, sunet Dolby Digital Surround, scaune confortabile, sisteme de proiecţie 3D MasterImage, pentru o experienţă cinematografică remarcabilă.

Localizarea, ambientul, inovaţia şi diversitatea

Ziua deschiderii Mercur Center va fi marcată de o explozie de culoare, sunet, lumini şi divertisment de calitate. Joi, 9 iunie, de la ora 11.00 şi până la ora 22.00, cei care vor trece pragul centrului comercial vor intra în fascinanta lume a modei şi distracţiei, vor avea parte de numeroase cadouri şi surprize, vor lua parte la show-uri de dans, muzică şi gastronomie, vor fi antrenaţi în concursuri interactive şi vor putea participa la concertele celor mai în vogă artişti ai momentului: Delia şi Deep Central. Primii 1.000 de vizitatori vor primi câte un material promoţional din partea Mercur Center.  „Mercur Center îşi doreşte să impună pe piaţa de profil din Craiova, încă de la deschidere, trendul în materie de cumpărături şi divertisment. Poziţionarea sa în centrul unui oraş vibrant cum este capitala Olteniei, îi permite să dezvolte experienţe unice, relevante pentru consumator, astfel încât acesta să revină de fiecare dată cu aceeaşi plăcere. Localizarea, ambientul, inovaţia şi diversitatea, sunt doar câteva dintre argumentele cu care Mercur Center îşi aşteaptă clienţii din 9 iunie…” a declarat Dumitru Răduţ, director general Mercur Center.