Liberalul Cătălin Ciprian Arnăutu şi-a prezentat oficial programul de candidat pentru Primăria Rast

0
433

Rast3Liberalul Cătălin Ciprian Arnăutu şi-a prezentat oficial programul de candidat pentru Primăria Rast, miercuri, 25 mai, în cadrul unui eveniment festiv, în compania preşedintelui Partidului Naţional Liberal Dolj, Nicolae Giugea, candidat la conducerea Consiliului Judeţean Dolj, a candidaţilor pentru funcţiile de consilieri judeţeni Daniel Drîgnei, Ovidiu Anghel, Dorin Mărgărit şi Adinel Ilinca, precum şi a echipei propusă pe lista Consiliului Local Rast din partea PNL şi şimpatizanţi.

”Domnul Cătălin Ciprian Arnăutu are toate calităţile pentru a câştiga Primăria Rast. Alături de un consiliu local PNL, poate dezvolta această localitate, greu încercată în urmă cu câţiva ani, din cauza inundaţiilor, prin care am trecut împreună, fiindcă la vremea respectivă eram prefect şi m-am aflat permanent aici. Rastul trebuie ajutat mai mult, trebuie protejat, trebuie reclădit sănătos, să aibă o infrastructură viabilă, cu perspective de modernizare, să fie dezvoltat cu adevărat. Cetăţenii au ocazia să decidă pentru o viaţă mai bună, fără minciuni şi promisiuni deşarte şi deşănţate, iar colegul nostru, Cătălin Ciprian Arnăutu, propunerea PNL pentru a fi primarul Rastului, este cea mai bună soluţie. El are alături o echipă de oameni capabili, cu care, dacă face majoritate în consiliul local, poate începe adevărata reconstrucţie a Rastului chiar din 5 iunie, fiindcă câştigarea primăriei de liberali ar fi deja prima schimbare în bine”, a spus Nicolae Giugea.

Munca în echipă, parteneriatul pentru dezvoltare şi un program pliat pe nevoile comunităţii sunt elementele strategige cu care candidatul PNL Cătălin Ciprian Arnăutu vine în faţa alegătorilor.

”Administraţia publică locală se face în echipă, cu oameni pregătiţi şi care vor să sprijine comunitatea din care fac parte. Echipa PNL asta îşi doreşte, să vină în sprijinul oamenilor, să le îmbunătăţească viaţa. De aceea, în primul rând, trebuie să răspundem nevoilor cetăţenilor, pentru că ei vor un primar onest, muncitor, capabil şi care să le asculte părerile. Asta vor şi de la consilierii locali şi judeţeni şi de la viitorul preşedinte de consiliu judeţean. Obiectivele noastre electorale sunt cele pe care oamenii ne-au spus că le vor de la primar, pe care le-am ascultat când am mers în comună şi le-am discutat împreună cu ei”, a declarat Ciprian Arnăutu.

Candidatul PNL Ciprian Arnăutu are soluţii pentru realizarea reţelei de canalizare în toată comuna, dar şi asfaltarea tuturor drumurilor, inclusiv a uliţelor. Pentru îngrijirea sănătăţii cetăţenilor, acesta vrea să construiască şi să doteze un cabinet medical în Rastul Nou. Pentru copii are în plan amenajarea unor locuri de joacă, modernizarea şi dotarea instituţiilor de invăţământ din întreaga comună şi construcţia unui teren de sport. Crescătorilor de animale le va fi redat izlazul comunal. Ciprian Arnăutu vrea să modernizeze târgul de săptămână şi să înfiinţeze un centru de colectare a laptelui.

”Garantez că Ciprian Arnăutu este persoana care poate schimba administraţia din temelii. Are un program electoral bine pus la punct, are o echipă unită în localitate şi sprijinită de judeţ, are respect pentru oameni şi simţ al răspunderii în privinţa gestionării banului public”, a mărturisit Ovidiu Anghel, candidat PNL pe listele Consiliului Judeţean Dolj.

”Pentru a ne îndeplini obiectivele, îndemn cetăţenii ca, pe 5 iunie 2016, să voteze PNL pe toate cele trei buletine de vot: pentru Primar, Consiliul Local şi Consiliul Judeţean. Împreună, noi, cei propuşi pe listele electorale ale PNL, vom face administraţie de bun simţ într-un parteneriat pentru dezvoltarea localităţii noastre”, dă asigurări candidatul PNL pentru Primăria Rast, Cătălin Ciprian ARNĂUTU.

Biroul de presă al PNL Dolj