Întâlnire la Orodel cu simpatizanţii social-democraţi

0
353

3 (4)Preşedintele organizaţiei Dolj a PSD, deputatul Claudiu Manda, a participat, marţi după-amiază, în comuna Orodel, la o întâlnire cu câteva sute de susţinători şi simpatizanţi ai formaţiunii social-democrate, ocazie cu care primarul şi, totodată, candidatul PSD pentru un nou mandat, Jane Vîlcomeanu, a prezentat principalele obiective investiţionale pe care şi le propune în perioada 2016 – 2020.

Liderul social-democraţilor doljeni a fost însoţit de o echipă formată din preşedintele executiv al organizaţiei judeţene a PSD, deputatul Ion Călin, precum şi de candidaţii PSD pentru funcţia de consilier judeţean Lavinia Craioveanu, Alexandra Presură, Cosmin Vasile, Sabina Calotă şi Mihaela Popescu.

„Mă aşteptam să văd atâta lume în sală, pentru că ştiu ce susţinere are domnul primar Jane Vîlcomeanu. De fiecare dată când vin la Orodel, mă simt foarte bine, fiindcă ştiu că vin la o echipă câştigătoare. Suntem aici pentru a vă demonstra că vă susţinem şi că îl sprijinim pe domnul primar.

Știm că mai sunt lucruri de făcut în Orodel, dar dumneavoastră aveţi norocul unui primar care a deprins lecţia elaborării de proiecte prin care să atragă fonduri pentru comunitate. Dacă nu ştia să atragă bani de la Guvern, de la consiliul judeţean sau finanţare europeană, atunci nu puteam vorbi de asfalt, de apă sau de alte investiţii majore în comuna Orodel.

Noi am plecat la drum cu Jane Vîlcomeanu, suntem cu el în continuare, vom fi şi peste două săptămâni, când sunt alegeri, dar şi peste patru ani. Ne dorim ca domnului primar să-i daţi majoritatea în consiliul local, dar să votaţi şi lista PSD pentru consiliul judeţean, pentru ca din rândul colegilor noştri social-democraţi să fie ales preşedintele.

Sigur că acest lucru va fi posibil numai dacă şi dumneavoastră veţi fi de acord şi o să votaţi PSD pe toată linia. Noi suntem mândri de ce s-a realizat în Orodel şi vreau să vă mărturisesc că ne faceţi cinste pentru că susţineţi candidatul PSD, actualul primar Jane Vîlcomeanu, pentru încă un mandat în fruntea comunei”, a declarat preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

Jane Vîlcomeanu, primarul comunei Orodel şi candidat din partea PSD pentru încă un mandat, a afirmat că a decis să se înscrie în competiţia electorală pentru alegerile locale din 5 iunie pentru a putea continua şi finaliza proiectele majore demarate în perioada 2012 – 2016.

„Poate cel mai important avantaj al meu, dincolo de realizările pe care le-am înregistrat de când sunt primar, este faptul că m-am născut în Orodel. Aici am crescut, am muncit şi tot aici am să activez în continuare. Faţă de oamenii cu care am lucrat, mi-am făcut datoria şi nu i-am abandonat.

În urmă cu câţiva ani, m-am decis să candidez la primărie pentru că am fost nemulţumit de lipsa unor perspective şi a proiectelor care să dezvolte comuna noastră, Orodel. De atunci, am încercat să fac bine comunităţii din rândul căreia fac şi eu parte şi pot spune, uitându-mă în trecut, că s-au realizat foarte multe lucruri. Nu vreau să vă promit investiţii pe care nu le pot face, dar am rugămintea să nu vă lăsaţi influenţaţi de cei care doar vă promit. Vă rog să votaţi PSD atât la primar şi consiliul local, cât şi lista noastră pentru consiliul judeţean”, a spus candidatul PSD la Primăria Orodel, Jane Vîlcomeanu.

La rândul său, preşedinta Organizaţiei de Femei a PSD Dolj şi candidat la o funcţie de consilier judeţean, Lavinia Craioveanu, a spus: „Am venit cu mare drag să-l susţinem pe domnul Jane Vîlcomeanu pentru a obţine un nou mandat în fruntea comunei Orodel, dar şi să vă rog, în acelaşi timp, să ne susţineţi şi pe noi, la consiliul judeţean.

Mă bucur să văd atât de multe doamne în sală şi vreau să-l felicit pe domnul primar, fiindcă a ştiut să le atragă de partea domniei sale. Cu aşa susţinere, nu se pune problema ca domnul primar să nu câştige alegerile, ba va reuşi chiar cu un scor foarte mare.

Cel mai bine pentru Orodel, dar şi pentru PSD, este ca domnul primar să administreze în continuare comuna dumneavoastră, pentru că a demonstrat că o face chiar foarte bine. Puteţi merge cu fruntea sus şi să spuneţi tuturor locuitorilor că PSD vine cu fapte. În timp ce contracandidaţii noştri vă spun ce vor face, noi mergem şi vă spunem ce am făcut, iar domnul primar Jane Vîlcomeanu este exemplul cel mai bun, pentru că se vede foarte bine ce a realizat.”

Preşedintele executiv al organizaţiei Dolj a PSD, deputatul Ion Călin, a afirmat: „Vin cu deosebită plăcere la dumneavoastră, pentru că ajung într-o localitate în care s-au făcut foarte multe lucruri. Orodel este un exemplu de bună guvernare, un exemplu de cum poate administra PSD o comună. Să aveţi mare încredere în PSD, pentru că noi vrem să construim, să facem ce trebuie pentru a le reda românilor sentimentul demnităţii. Alegerile locale sunt foarte importante, iar ce a făcut Jane Vîlcomeanu aici, puţini primari se pot lăuda că au realizat. Prezenţa dumneavoastră într-un număr foarte mare la întâlnirea cu noi şi cu primarul îmi demonstrează că-l apreciaţi şi îi apreciaţi munca pe care a depus-o în beneficiul comunităţii.”

 

 

Biroul de presă al PSD Dolj