Veste excelentă pentru Iordănescu. Florin Andone a reuşit o dublă şi a ajuns la 20 de goluri în Segunda Division

0
326

Românul de la Cordoba vine în formă maximă la Euro. Florin Andone a marcat din nou pentru formaţia andaluză, în partida câştigată, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa lui Elche, scor 3-1, contând pentru etapa 39 a sezonului din Segunda Division.

Atacantul român de 23 de ani a deschis scorul în minutul 28 al partidei, după o pasă din flancul drept a închizătorului Luso. Andone a preluat în careu, în apropierea punctului de la 11 metri şi a tras în diagonală, fără speranţe pentru portarul advers.

Andone a realizat dubla în prelungirile partidei, când a transformat un penalty şi a închis tabela la 3-1.

Prin dubla reuşită astăzi, internaţionalul român a ajuns la un total de 20 de goluri înscrise în acest sezon, performanţă care îl plasează în acest moment pe primul loc în clasamentul golgheteruilor din Segunda Division, la egalitate cu Leon (Elche). Dincolo de cele  20  goluri, Andone a reuşit şi 7 pase decisive.

Cu trei etape înainte de final, Cordoba păstrează şanse la o calificare în barajul de promovare în Primera Division. Andaluzii au 58 de puncte, cu unul mai puţin decât Girona şi Oviedo, primele două echipe clasate pe locuri ce duc la baraj.