Celebrul artist craiovean i-a onorat pe alb-albaştri cu prezenţa la antrenament şi le-a ţinut un discurs mobilizator
La antrenamentul de ieri-dimineaţă, jucătorii Universităţii Craiova au avut parte de o surpriză extrem de plăcută, renumitul artist craiovean Tudor Gheorghe onorându-I cu prezenţa. Maestrul i-a încurajat pe alb-albaştri, ţinându-le un discurs despre ce înseamnă performanţa şi valorile, oferindu-I ca exemplu atât pe antrenorii lor, componenţii Craiovei Maxima, cât şi pe sine. „I-am cunoscut pe acești domni ai fotbalului românesc când erau foarte tineri. Am fost alături de această echipă la primul titlu de campioană și atunci am făcut cântecul „O iubire alb-albastră“, acesta fiind primul imn dedicat unei echipe de fotbal din România. Și-o să vedeți că, dacă veți ajunge la standardele lor, să faceți performanțele lor, publicul acesta este extraordinar, un stadion întreg va cânta pentru voi. Să rămâneți uniți și să facem performanță și atunci veți vedea cum se va cânta „O iubire alb-albastră“ după 40 de ani. Să vă dea Dumnezeu putere de muncă, să fiți serioși și să ascultați. Aveți în fața voastră un individ de 70 de ani care n-a pierdut niciodată 2 puncte nici acasă, nici în deplasare. La 70 de ani fac spectacole de două ore, singur pe scenă și nu curge transpirația de pe mine. La primul spectacol care-l voi susţine aici vă invit și sper să vă facă plăcere“ a fost discursul lui Tudor Gheorghe.
Antrenorii şi jucătorii i-au mulţumit maestrului şi i-au oferit un tricou personalizat, cu semnăturile tuturor, un tricou de joc şi o minge, în vestiar răsunând imnul “O iubire alb-albastră”, compus de Tudor Gheorghe pentru Ştiinţa în urmă cu 4 decenii.
Analfabetism curat din partea unei nonvalori si din partea unui jurnalist care nu stie limba romana: “primul spectacol care-l voi susține”. Daca am ajuns in halul in care sa promovam asa orice si sa fie greseli asa grave intr-un ziar in care aveam incredere, e rau…lipsa de profesionalism pe toate palierele
Dragule cetatene Andrei: Desi postarea Dvs. la sectiunea “comentarii” este mai mult pentru indicarea realelor complexe de care suferiti, nu pot sa nu va adresez un calduros “noapte buna”, acum ca tot v-ati luat tara inapoi! Sa vorbesti despre TUDOR GHORGHE, tu unul care sigur nu ai inventat aspirina ca este cum il numesti tu…ne-ai spus totul despre tine, familia ta. Stai jos ai nota 4!
P.S. Atunci cand invatam sa scriem aflam ca la sfarsitul unei propozitii se pune un punct, un semnul exclamarii, ceva…
Comments are closed.