Sprijin pentru copiii de la grădiniţele din Valea Stanciului

0
302

Programul „Fiecare copil în grădiniţă” iniţiat de Asociaţia Ovidiu Ro se desfăşoară şi în grădiniţele din Valea Stanciului. Cei 70 de copii înscrişi în program beneficiază lunar de bonuri valorice dacă frecventează cu regularitate grădiniţa. De asemenea, au primit rechizite şi li s-a asigurat gustarea din partea Ovidiu Ro până în momentul când programul „Cornul şi laptele” a început. Copiii beneficiază de produse de igienă şi participă la Ziua Fructelor, iar cadrele didactice au fost formate pentru realizarea activităților din proiect.

„Cu toţii ştim ce importantă este educaţia copiilor pentru viitorul unei naţiuni. Prin participarea la acest proiect îmi doresc ca familiile din comuna Valea Stanciului să conştientizeze necesitatea unei educaţii de calitate pentru copiii noştri. Mulţumim Ovidiu Ro, mulţumim actorilor de la Teatrul Ţăndarică pentru efortul depus. Ştim că aceste piese de teatru rămân vii în mintea copiilor întreaga viaţă, aşa că şi de voi se va povesti mult timp de acum încolo!”, a precizat primarul comunei Valea Stanciului, Ionel Ovidiu Gîngioveanu.

Recent în cadrul programului „Fiecare copil în grădiniţă”, cei 150 de copii de vârstă preşcolară au fost vizitaţi de actorii Teatrului „Ţăndărică”, actori care au prezentat piesa „Cenuşăreasa” şi au adus cu ei şi daruri pentru copii. «Bucuria copiilor este mare atunci când primesc rechizite şi jucării de calitate. Zâmbetul lor ne mulţumeşte, făcându-ne să înţelegem că fiecare efort al nostru nu este în zadar. Mulţumim actorilor de la Teatrul „Ţăndărică” pentru surpriza plăcută de a ne prezenta minunata piesă. Efortul lor a fost răsplătit de aplauzele şi îmbrăţişările copiilor», a afirmat directorul Anca Irina Neda, coordonator local al programului.