Jurnaliștii craioveni s-au întrecut la Cupa presei la tir

0
378

A devenit deja o tradiţie la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj ca, în calendarul activităţilor premergătoare Zilei Poliţiei Române, să organizeze Cupa presei la tir sportiv. Nu mai puțin de 27 de ziarişti doljeni, fotografi și cameramani s-au înscris, ieri, la competiția care s-a desfășurat pe două categorii – femei, respectiv bărbaţi.

Pe tot parcursul sesiunilor de tragere, concurenţii au fost asistaţi de luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Dolj, care au vegheat ca activitatea să se desfăşoare fără incidente. La finalul competiției, cei mai abili mânuitori ai pistolului s-au dovedit a fi: Ionelia Nucă (LUPA TV) – locul I; Alina Pencea  (RTV) – locul II; Ana Maria Gebăilă (Craiova Forum) – locul III și Lucian Sandu (Ediţie Specială) – locul I; Bădălan Liviu (TV Oltenia) – locul II; Ion Mihai (TVR Craiova) – locul III.

După încheierea concursului, câştigătorii au fost premiaţi de şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, comisar-şef de poliţie Constantin Nicolescu, cu diplome şi cupe, toţi cei înscriși în competiție primind diplome de participare.