Concert caritabil pentru copiii Centrului social „Sfântul Stelian” din Lipovu

0
339

Copiii de la Centrul „Sfântul Stelian” din localitatea Lipovu, al Asociaţiei „Vasiliada”, au primit zilele trecute cadouri din partea Mădălinei Amon și a membrilor trupei Generația Folk și au avut bucuria de a asculta colinde cântate de aceștia. Totodată, în această perioadă, pe scena Filarmonicii „Oltenia”, Asociaţia Culturală „Amon”, Mădălina Amon, trupa „Generația Folk” şi Andrei Păunescu au susţinut un concert caritabil, fondurile obţinute fiind direcţionate către aşezământul social din Lipovu, unde aproape 100 de copiii beneficiază de servicii sociale şi educaţionale.

„Ne bucurăm să avem alături oameni valoroşi care se implică în susţinerea proiectelor noastre sociale. Şi mai important este faptul că în acest eveniment au fost implicaţi şi tineri, iar ei au înţeles valoarea unui dar din inimă. Pentru efortul lor şi pentru grija acordată le mulţumim şi speram ca în viitor să  dezvoltăm această frumoasă colaborare”, a declarat părintele Adrian Stănulică, preşedintele Asociaţiei „Vasiliada”, aflată sub patronajul Mitropoliei Olteniei.

Centrul „Sfântul Stelian” a fost înfiinţat în anul 2003,  iar în cadrul său se desfășoară  activități de terapie ocupațională, terapie remedială, consiliere psihologică şi socială, educaţie asistată, pentru copiii care provin din familii dezavantajate social.