Flamurtari – primă de calificare uriaşă contra Petrolului

0
294

Prima încleştare, astăzi, pe „Ilie Oană”, de la ora 19:30, în direct la Digi Sport 1

Petrolul Ploiești va disputa în această seară primul meci oficial al sezonului, echipa lui Răzvan Lucescu urmând să întâlnească pe Flamurtari Vlore, în turul doi preliminar din UEFA Europa League.

„Lupii” pornesc cu prima şansă, iar de acest lucru sunt conştienţi şi conducătorii albanezilor. După o calificare la limită în dubla precedentă, cu georgienii de la Sioni Bolnisi (1-2 acasă, după 3-2 în deplasare), jucătorii lui Flamurtari sunt motivaţi extraordinar în confruntarea cu Petrolul.

Conform presei din Albania, adversara prahovenilor va fi premiată cu 250 000 de dolari în cazul calificării în turul III preliminar al Europa League. Premiul este unul uriaş pentru această fază a competiţiei.

Altfel, Petrolul traversează o perioadă excelentă, câştigând toate cele 5 meciuri amicale programate în această vară: 5-0 cu Volga (Rusia), 2-0 cu Dinamo Zagreb (Croaţia), 2-0 cu Slaven Koprivnica (Croaţia), 2-1 cu Maribor (Slovenia) şi 1-0 cu Partizan Belgrad (Serbia).

Tot azi, dar de la 20:30, de asemenea acasă, intră în competiţie şi CFR Cluj, contra sârbilor de la Jagodina. Partida este transmisă de Look TV.

Returul celor două partide este programat joia viitoare.

Cealaltă echipă românească ce şi-a câştigat dreptul de a evolua în UEL, Astra, va juca din turul următor.