Închis pentru 20 de zile pentru lovire, ameninţare şi distrugere.

0
320

În cursul zilei de luni, Marian Tufiş (34 de ani), din comuna Brădeşti, a fost introdus în arestul IPJ Dolj. Judecătoria Filiaşi a  emis  mandat de arestare preventivă pe numele său pentru 20 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire, ameninţare, ultraj contra bunelor moravuri şi distrugere.

Judecătoria Filiaşi

În seara zilei de duminică, în jurul orei 22.00, lucrătorii Postului de Poliţie Brădeşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că la un local de alimentaţie publică din localitate a avut loc un conflict spontan între Ion Cioroianu (22 de ani) şi Marian Tufiş.  Mai exact, acesta din urmă, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, l-a înjurat şi ameninţat cu un cuţit pe Ion Cioroianu, creând o stare de temere în rândul persoanelor aflate în locaţia respectivă. De asemenea, acesta fiind în apropierea lui Ion Cioroianu l-a ameninţat şi l-a tăiat în zona antebraţului stâng.

Pe numele scandalagiului poliţiştii au întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.