Alexis Sanchez, dat ca şi transferat de Arsenal

0
275

Arsenal Londra este aproape de a da un veritabil tun pe piaţa transferurilor. Dorit de Liverpool, Manchester United şi Juventus, Alexis Sanchez poate ajunge în curtea “tunarilor”.

Goal.com a anunţat că Barcelona a acceptat o ofertă de 40 de milioane de euro făcută de Arsenal. Cel mai probabil acesta a fost lăsat să plece pentru a-i face loc lui Luis Suarez.

Conform sursei citate, Alexis a acceptat mutarea şi pentru că salariul pe care va urmează să-l primească în Anglia este mult peste ceea ce are în prezent la Barcelona.

Mutarea ar urma să fie finalizată în cursul următoarelor zile. Chilianul a ales Arsenal tocmai datorită salarului, care a fost peste ceea ce i-au oferit Manchester United, Liverpool şi Juventus.

Altfel, după plecarea lui Bakary Sagna la Man. City, Arsenal îşi întăreşte defensiva cu un alt francez: Mathieu Debuchy, de la Newcastle. “Da, mă voi alătura lui Arsenal pentru sezonul viitor”, a declarat Debuchy. Acesta a bifat 4 meciuri la acest Campionat Mondial, fiind rezervă doar în ultimul joc din faza grupelor, cel cu Ecuador, 0-0. În jur de 10 milioane de euro se vehiculează va plăti Arsenal în schimbul lui Debuchy