Târg de produse handmade în centrul oraşului

0
383

Asociaţia „Carousel Project”, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj şi Muzeul Olteniei, organizează în perioada 30 mai – 2 iunie, în Piaţa Prefecturii, pe Terasa Mercur, cea de-a VIII-a ediţie a Târgului de produse handmade „Bizarre Bazaar”.

Expun spre vânzare obiecte create de mână tineri artizani, craiovenii putând să aleagă dintr-o varietate de bijuterii de argint, din fimo, cu pietre semipreţioase, dar nu numai, să achiziţioneze diverse accesorii şi decoraţiuni, din materiale textile şi piele, tablouri, bronzuri, vase din ceramică şi din sticlă, icoane sculptate în lemn. De asemenea, găsiţi în Târg turtă dulce, alviţă şi nuga, dar şi săpunuri sută la sută bio, cu glicerină şi uleiuri naturale.

Şi pentru că astăzi este ziua lor, copiii sunt aşteptaţi şi ei la Târgul de produse handmade „Bizarre Bazaar”. De la prânz până spre seară, cei mici pot veni la ateliere de desen – cu culori, dar şi cu creta, pot modela plastilină ori confecţiona bijuterii din mărgele. În plus, se pot alege cu o pictură pe faţă ori cu un balon colorat “modelat” de artistul Marian Răţulescu. Participarea este gratuită, precizează organizatorii, şi, în plus, distractivă! Astfel de ateliere se vor desfăşura şi pe parcursul zilei de mâine, 2 iunie.