Doljean carbonizat în propria maşină

0
399

Se aşteaptă rezultatele analizelor ADN pentru confirmarea identităţii

O maşină incendiată, în care se aflau două cadavre carbonizate, descoperită marţi dimineaţă, în localitatea Meriş, din judeţul Mehedinţi, s-a stabilit că îi aparţine lui Ionuţ Ulăreanu, unui tânăr de 28 de ani, din Filiaşi. Până în acest moment, acesta este singurul pe care procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi l-au confirmat. Dat fiind faptul că din cele două trupuri – al unui bărbat – în interiorul maşinii şi al unei femei – în portbagaj – n-a mai rămas mare lucru după ce au fost mistuite de flăcări, în cauză trebuie efectuată analiza ADN pentru confirmarea identităţii.

Poliţiştii şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi au demarat o anchetă după ce, marţi dimineaţă, un bărbat din localitatea Meriş, judeţul Mehedinţi, a sunat pe 112 anunţând că a găsit o maşină incendiată în timp ce mergea la pescuit. La faţa locului au ajuns echipaje ale Poliţiei şi criminalişti din cadrul IPJ Mehedinţi, care au găsit în autoturismul marca Hyundai Coupe, două cadavre carbonizate, unul în interiorul maşinii, aparţinând unui bărbat, iar cel de-al doilea în portbagaj, al unei femei, din Turceni, potrivit primelor informaţii.

Ionuţ Ulăreanu

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul, înmatriculat pe o firmă din oraşul Vidin, Bulgaria, îi aparţinea lui Ionuţ Ulăreanu, de 28 de ani, din oraşul Filiaşi, judeţul Dolj. Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, familia lui Ionuţ Ulăreanu nu a semnalat dispariţia acestuia, însă, de luni seară, tânărul nu a mai putut fi contactat. Se pare că tânărul s-ar fi ocupat cu comercializarea substanţelor etnobotanice, însă nu a fost prins cu substanţe interzise. Ieri s-a făcut necropsia celor două cadavre, anchetatorii urmând să stabilească, în baza datelor primite de la medicii legişti, cauza decesului celor două victime.

„Trebuie să stabilim dacă a fost vorba despre omor şi să prindem criminalul. În acest moment pot să vă spun că avem două cadavre, carbonizate, iar posesorul autoturismului este într-adevăr din Filiaşi. Se vor face analize şi expertize, pentru că trebuie să identificăm victimele”, ne-a declarat procurorul Fănică Cercel, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi.