Craiova: Posesori de mandate în arestul IPJ Dolj

0
311

În acest sfârşit de săptămână, în umra activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii doljeni au fost depistate şi încarcerate patru persoane, pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepselor privative de libertate.
Poliţiştii din Calafat l-au depistat şi prins pe Florin Lungu, de 16 ani, din localitate, acesta având de executat 2 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.
Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale i-au încarcerat în arest pe Ştefan Coman, de 37 de ani, respectiv Ion Ţucă, de 34 de ani, ambii din Bucureşti, în baza mandatelor de aresare preventivă emise de Tribunalul Dolj pentru comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat.
Vineri, lucrători din cadrul Secţiei 11 Poliţie Rurală Bechet şi Postului de Poliţie Ostroveni l-au prins şi încarcerat pe Ionucă Negoiţă, de 31 de ani, din comuna Ostroveni, pe numele căruia Judecătoria Craiova a emis mandat de executare a pedepsei închisorii fiind condamnat la 1 an şi 4 luni pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.