Beție și bătaie la Podari

0
241

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bucovăt au fost sesizați, aseară, cu privire la faptul că, în comuna Podari, a avut loc o altercație între mai multe persoane.
La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de poliție, un echipaj de jandarmi, o grupă de luptători din cadrul S.A.S Dolj, care au stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a izbucnit un conflict între membrii a două familii, fiind implicate mai multe persoane, care timpul au folosit obiecte contondente.
15 persoane au fost transportate la spital, fiind conștiente și cooperante.
De asemenea, în timpul altercației, au fost provocate distrugeri, fiind sparte geamurile unor locuințe și autoturisme ale persoanelor implicate.
La incident au intervenit un echipaj de prim-ajutor, un echipaj de terapie intensivă și o autospecială de transport personal și victime multiple, din cadrul ISU Dolj și două ambulanțe SAJ Dolj.
În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările  continuă în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt, identificării tuturor participanților și luării măsurilor legale.