Desant alb-albastru pe San Siro

0
172

Peste 5.500 de bilete au la dispoziţie fanii Ştiinţei pentru partida retur cu AC Milan, preţul acestora fiind de 110 lei

1Nu mai puţin de 5.535 de bilete sunt disponibile pentru suporterii Universităţii Craiova pentru meciul de pe San Siro, cu AC Milan, contând pentru manşa a doua a turului 3 preliminar din Europa League, programat joi, 3 august, de la ora 21.45, ora României, 20.45, ora locală. Galeria olteană va fi plasată la „terzo anello verde” (inelul 3, cel mai de sus de pe Giuseppe Meazza), iar preţul unui tichet este de 110 lei. Biletele alocate sunt de la sectoarele 343 până la 360, iar intrarea se va face pe la porţile 4, 5 şi 6. Fanii din Craiova îşi pot cumpăra biletele începând de sâmbătă, de la magazinul mobil al clubului din Bănie, situat în Piaţa Mihai Viteazul, în timp ce fanii din alte localităţi şi cei din străinătate pot apela la varianta online. Se primeşte un voucher cu care se merge, în ziua meciului, la casa de bilete de lângă sectorul oaspeţilor a stadionului San Siro, unde voucherul se schimbă cu bilet de acces. Fiecare posesor de voucher care doreşte schimbarea lui în bilet pentru meci trebuie să se prezinte la Stadionul San Siro cu voucher-ul tipărit şi cu un act de identitate valid pentru a putea ridica biletul. Joi, 3 august, în ziua meciului AC Milan – Universitatea Craiova nu se vând bilete, această zi fiind rezervată preschimbării voucherelor în bilet. Conform legii din Italia, în momentul achiziţionării biletului, fiecare persoană trebuie să furnizeze următoarele date: nume, prenume, sex, data naşterii, locul naşterii. Fiecare bilet se ridică personal iar datele personale vor fi trecute într-un tabel. Imediat după achiziţionarea biletului, este necesar ca numele şi prenumele să fie scrise pe bilet cu pixul. De asemenea, este obligatoriu ca fanii să aibă asupra lor un act de identitate în momentul intrării pe stadion.
În tur, la Severin au fost prezenţi 1.000 de suporteri rossoneri. AC Milan a câştigat pe „Municipal” cu 1-0, gol marcat de Ricardo Rodriguez.

Milan a vândut deja 50.000 de bilete

2Clubul italian a rezervat locuri la inelul al treilea, undeva foarte sus pe Giuseppe Meazza, doar pentru suporterii Craiovei, fanii rossoneri având la dispoziţie bilete la primele două „etaje” ale arenei, de unde, evident, vizibilitatea este mai bună. Într-o săptămână, „diavolii” au vândut deja 50.000 de bilete fanilor proprii, fapt neobişnuit pentru această perioadă, în care, de obicei, nu veneau mai mult de 15-20.000 de suporteri. Emulaţia extraordinară se datorează campaniei de transferuri exorbitante din vara aceasta, dar şi revenirii lui Milan în cupele europene, fiind 4 ani de când echipa de pe San Siro n-a mai evoluat în aceste competiţii. S-a lansat şi o campanie pe facebook pentru a fi vândute cel puţin 50.000 de bilete la meciul cu Universitatea, iar acum oficialii iau în calcul să deschidă şi terzo anello rosso, respectiv să deschidă al treilea inel şi pentru suporterii milanezi. „Eram siguri că nu ne veţi dezamăgi. Vor fi cel puţin de 50.000 de inimi care vor bate la întoarcerea acasă a băieţilor lui Mister Montella. Un semnal puternic că fanilor milanezi le lipseau meciurile din Europa. După succesul din România, cu golul lui Ricardo Rodriguez, este vremea să ne gândim la returul cu Craiova lui Devis Mangia. 50.000 de bilete vândute este un răspuns important din partea voastră, dar putem chiar mai mult. Conducerea clubului a făcut investiţii majore, acum este timpul ca voi să umpleţi San Siro şi să exploataţi deschiderea celui de-al treilea inel roşu de pe stadion. „Nimic nu este imposibil” au fost cuvintele lui Leo Bonucci la prezentare, iar noi am adăuga: nimic nu este imposibil, iar împreună este chiar mai uşor de realizat”.