Credeţi sau nu… / Scenă stranie surprinsă de camera de supraveghere, într-o farmacie

0
293
[wposflv src=’https://www.cvlpress.ro/wp-content/uploads/2013/07/Is-this-paranormal-activity-caught-on-CCTV-in-a-Whitstable-shop1.flv’ previewimage=”https://cvlpress.ro/wp-content/uploads/video-play-button-305×205.png” title=”” autoplay=0]

Un material video postat pe YouTube a stârnit discuţii aprinse pe Internet. (vizionează video în full screen)

În imaginile surprinse de camera de supraveghere instalată într-o farmacie din Marea Britanie poate fi văzut un bărbat care caută printre rafturi un medicament. La un moment dat, în spatele său începe să leviteze o cutie cu ceai, relatează metro.co.uk. Bărbatul se întoarce, moment în care cutia cu pricina cade brusc pe podea.

Fără să se gândească la ceva ieşit din comun, persoana din imagine ridică respectiva cutie şi o pune înapoi pe raft.

După ce s-a uitat pe imagini, Michelle Newbold, proprietara farmaciei, a încărcat clipul pe YouTube. Ea califică acest film ca fiind un “mister”.

“Sunt năucită. Nu mi-a venit să cred ce văd. Nu am nici cea mai mică idee în legătură cu ce s-a întâmplat. Nu am mai văzut aşa ceva. Clientul nu a spus nimic şi nici măcar nu ştiu cine este. Noi mai verificăm din când în când ce surprind camerele de supraveghere. Eu nu cred în fantome”, a mai spus femeia.