Femeie decedată după ce a fost lovită de tren în gara Craiova

0
1172

O femeie de 52 de ani, din oraşul Segarcea, şi-a pierdut viaţa ieri, după ce a fost lovită de un tren, în Gara Craiova. Femeia, care îşi făcea veacul prin gară de câteva luni, a încercat să traverseze liniile de cale ferată, în dreptul Autogării, fiind surprinsă de tren în gabaritul liniei.accident tren (2)

Ieri-dimineaţă, în jurul orei 10.00, poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie Transporturi Dolj au fost sesizaţi prin 112 că o femeie a fost lovită de trenul Regio 15942 la sosirea în staţia CF Craiova. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a demarat verificările, la linia nr. 1 din staţia CF Craiova fiind găsită victima. Medicii SMURD ajunşi şi ei la faţa locului n-au mai putut decât să constate decesul femeii.

S-a stabilit ulterior că este vorba despre Georgeta Bulugea, de 52 de ani, din oraşul Segarcea, judeţul Dolj. Din primele investigaţii ale oamenilor legii a rezultat faptul că aceasta nu s-a asigurat la traversarea căii ferate fiind surprinsă de tren în gabaritul liniei. Se pare că de câteva luni femeia îşi făcea veacul prin Gara Craiova, după ce fusese alungată de acasă, din Segarcea, de soţ.

 „Persoana accidentată a fost transportată la Morga Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova pentru efectuarea necropsiei. Cercetările vor fi continuate de poliţiştii Biroului Transporturi pentru a se stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a petrecut tragicul accident”, a precizat subcomisar Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.