Curs de securitate cibernetică destinat jurnaliştilor oferit de CERT-RO

0
327

media_146046309641327700Centrul Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică – CERT-RO va derula, în colaborare cu Agenţia Naţională de Presă AGERPRES, un curs de securitate cibernetică pentru jurnalişti, în a doua jumătate a lunii august, a anunţat, recent, directorul general al CERT-RO, Augustin Jianu.  “Pregătim derularea unui curs de securitate cibernetică destinat jurnaliştilor, pe care îl vom prezenta împreună cu AGERPRES. Extindem pe această cale invitaţia către toţi jurnaliştii de a se înscrie la acest curs. Dorinţa noastră este de a avea multiplicatori de mesaj care să înţeleagă foarte bine domeniul, să înţeleagă foarte bine terminologia, şi, pentru asta, am hotărât să organizăm, în a doua jumătate a lunii august, acest curs adresat jurnaliştilor, pe o perioadă de patru zile”, a explicat Jianu.

Jurnaliştii interesaţi se pot înscrie la acest curs, până pe data de 31 iulie 2016, printr-o solicitare trimisă la adresa razvan.carabulea@cert.ro.

CERT-RO mai recomandă “Indrumarul de planificare a securităţii cibernetice”, de la Q-EAST SOFTWARE, ce poate fi accesat de pe site-ul propriu: https://cert.ro/articol.php?idarticol=1021.