Simona Halep a învins-o pe iberica Torro-Flor și s-a calificat în optimile de finală de la Roland Garros

0
194

Favorită numărul 4 la întrecerea din capitala Franței, Simona Halep a devenit jucătoarea cel mai bine cotată rămasă în turneul de la Roland Garros, și a făcut pasul decisiv spre optimile de finală.

Meciul din turul III de la Paris, cu Maria-Teresa Torro-Flor, a fost unul mai greu decât o arată scorul: 6-3, 6-0. Simona a avut mai multe game-uri în care a izbutit să salveze mingi de break și să se impună apoi la egalități.

Adversara Simonei din turul III a jucat extrem de curajos în startul partidei și a condus la un moment dat cu 2-1.

Din acel moment, Halep a găsit antidotul la jocul în forță etalat de sportiva clasată pe locul 55 WTA și a mai cedat un singur game până la finalul partidei.

Prin victoria cu 6-3, 6-0, obținută într-o oră și 4 minute, jucătoarea noastră și-a asigurat prezența în premieră în optimile de finală de la Roland Garros.

Până în această fază a competiției din capitala Franței, Halep, favorită 4 la acest turneu, nu a cedat niciun set: 2-0 cuKleybanova, 2-0 cu Watson și acum 2-0 cu Torro-Flor.

Adversara Simonei pentru un loc în sferturile de finală va fi Sloane Stephens. Jucătoarea din SUA, cotată cu a șansă la cucerirea trofeului, a învins-o în turul III pe Ekaterina Makarova, cu 6-3, 6-4.