Premierul Victor Ponta vine sâmbătă la Craiova

0
354

Premierul şi preşedintele PSD la nivel naţional, Victor Ponta, vine sâmbătă, la Craiova, pentru a-l susţine pe Ion Prioteasa, candidatul USL pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Judeţean Dolj, precum şi pe candidaţii USL la primăriile din judeţ.

Ion Prioteasa

Preşedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa a declarat că se simte onorat că, Victor Ponta a ales să vină la Craiova, pentru că a fost solicitat să ajungă în această perioadă în mai multe localităţi din ţară, şi a ales Doljul, ca semn de recunoaştere pentru eforturile Organizaţiei PSD. “La sfârşitul acestei săptămâni, mai exact sâmbătă, îl aşteptăm pe domnul Victor Ponta, care vine pentru prima dată la Craiova în postura de premier al României. Domnul Ponta, Doreşte să fie alături de noi pentru a le transmite un mesaj de încredere craiovenilor şi doljenilor. Întâlnirea va avea loc în cartierul Craioviţa Nouă, în intervalul 17.00 – 18.30, unde ne dorim ca toţi locuitorii Craiovei, dar şi cei din judeţ, să fie alături de noi. Primul ministru nu poate să fie prezent în toate judeţele ţării, dar iată că a ales Doljul, special pentru noi. Sunt sigur că mesajul pe care îl va da împreună cu forţele USL, va fi unul cu impact puternic asupra electoratului. Această vizită a lui Victor Ponta la Craiova face mult bine candidaţilor noştri şi organizaţiei PSD Dolj. Este şi o recunoaştere a Organizaţiei dar şi o recunoaştere a luptei deosebite şi a eforturilor depuse până acum. Sunt sigur că mesajul pe care îl va transmite premierul României le va da încredere alegătorilor”, a declarat Ion Prioteasa, preşedintele PSD Dolj şi candidat USL pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Judeţean Dolj .

La rândul său, candidatul USL la funcţia de primar al Municipiului Craiova, senatorul Lia Olguţa Vasilescu, a afirmat că este foarte mulţumită de activitatea lui Victor Ponta, în calitate de premier: “Îl aşteptăm cu mare interes pe domnul prim-ministru Victor Ponta la Craiova, mai ales că vine pentru prima oară în această postură. Eu sunt foarte mulţumită de activitatea dumnealui ca şi prim-ministru şi de activitatea întregului guvern, se vede că este altceva, că îşi doreşte să respecte promisiunile pe care noi cu toţii le-am făcut înainte de a ajunge la Guvernare, adică să se dea înapoi pensiile şi salariile care au fost luate fără nici un fel de drept oamenilor”.