Universitatea Craiova s-a despărţit de Matteo Fedele

0
238

Universitatea Craiova s-a despărţit de mijlocaşul elveţian Matteo Fedele. Jucătorul de 29 de ani se pregătise în ultimele săptămâni cu echipa secundă a clubului din Bănie, fiind pus pe lista de transferuri. Matteo Fedele a adunat, în cele două experienţe la Craiova, 56 de prezenţe, 3 goluri şi 4 pase de gol.

„Clubul Universitatea Craiova anunță încetarea de comun acord a contractului cu mijlocașul Matteo Fedele. Îi mulțumim lui Matteo pentru tot ceea ce a realizat în alb-albastrul Științei și îi dorim mult succes în continuare” este mesajul clubului din Bănie.

Matteo Fedele este al patrulea jucător care părăseşte în această iarnă clubul din Bănie, după Mihai Roman, ajuns la FC Botoşani, Mihai Bălaşa, cedat pentru 50.000 de euro la Sepsi OSK, şi Antoni Ivanov, împrumutat la Dinamo.

Altfe, Universitatea Craiova a anunţat că a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu CFR Cluj, din week-end-ul următor, arena „Ion Oblemenco” fiind disponibilă la 30 la sută din capacitate. „Sâmbătă, de la ora 21:00, are loc cel mai așteptat meci al etapei: Universitatea Craiova – CFR Cluj. Cumpără acum un bilet și hai să arătăm de ce suntem o familie și la bine, și la greu, susținând Știința în derby! Biletele pot fi achiziționate atât online, prin platforma Eventim, cât și de la toate punctele noastre de vânzare tradiționale. Preţurile biletelor: Peluza Nord: 15 lei, Tribuna a II-a: 30 lei, Tribuna I: 40 lei, Tribuna VIP / Tribuna VIP2: 100 lei / 70 lei” este anunţul clubului din Bănie.