Baschetbaliştii Craiovei au învins Sibiul

0
184

Echipa de baschet SCMU Craiova a câştigat primul meci din 2022, scor 88-76, pe sferturi: 28-16, 24-18, 16-20, 20-22, în Sala Polivalentă, contra lui BC CSU Sibiu. După ce au amânat mai multe jocuri din pricina infectărilor cu COVID-19, în propriul lot sau al adversarilor, baschetbaliştii Craiovei au debutat în 2022 în ultima zi din ianuarie şi au obţinut un succes concludent, după un meci dominat net.

Au evoluat pentru SCMU Craiova: Qualls 29 de puncte, Ţâbârnă 12, Franklin 13, Robinson 12, Hawley 9, Olisemeka 5, Andrieş 4, Wyatt 3, Gavriloaia, Voinescu, Vârnă, Bagairea.

“A fost unul dintre cele mai importante şi dificile meciuri, felicit băieţii, sunt mândru de ei, nu mai jucasem de o lună, am evoluat agresiv şi le-am spus că victoria era cea mai importantă, nu neapărat jocul. Sibiul avea noi jucători şi antrenor nou, nu ne-a fost uşor. E bine că avem multe meciuri, ne dorim asta, jucătorii îşi doresc mai mult să joace, decât să se antreneze. Nu ne gândim la Final Four, ci numai la următoarele două meciuri de campionat” a declarat antrenorul Michalis Kakiouzis.

“Ne bucurăm că în sfârşit am putut să jucăm după o lungă perioadă. Nu mă aşteptam să câştigăm aşa de uşor. Nu urmăresc neapărat să marchez, pot să am şi zero, important este să câştigăm. ” a spus Bogdan Ţâbârnă.

Următorul meci al Craiovei este în acest week-end, în deplasare, cu CSM Galaţi.