Costel Tulitu a pierdut lupta în partid – PDL Bechet are un nou preşedinte, care şi-a anunţat şi candidatura la primărie

0
201

La data de 21 decembrie 2010, Biroul Permanent Local al PDL Bechet s-a reunit la iniţiativa Biroului Permanent Judeţean al PDL Dolj, şi l-a anunţat primarul Costel Tulitu, că nu va mai fi preşedintele PDL Bechet, iar până la alegeri va asigura interimatul în această funcţie George Şercău, şeful Portului Bechet.

Costel Tulitu

Oficial, Costel Tulitu a fost debarcat din funcţia de preşedinte al PDL Bechet de Biroul Permanent Judeţean al PDL Dolj, pentru rezultate nesatisfăcătoare la alegerile care au avut loc din 2008 şi până în 2009. „Biroul Permanent Judeţean al PDL Dolj a luat decizia de a dizolva Biroul Permanent Local al PDL Bechet şi de a numi un preşedinte interimar până la alegeri, în persoana domnului George Şercău. Motivul pentru care s-a luat această decizie este legat de rezultatele nesatisfăcătoare la alegeri. Domnul Costel Tulitu este în continuare membru al PDL, dar nu mai este preşedinte la Bechet. Alegerile vor avea loc înainte de 1 februarie 2012”, declara, pe 22 decembrie, Daniel Drâgnei, prezent la întâlnirea Biroului Permanent Local al PDL Bechet din partea PDL Dolj.

200 de membri au stabilit noul preşedinte

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc întâlnirea Consiliului Coordonator Local al PDL Bechet, care a stabilit noul preşedinte al organizaţiei orăşeneşti. „Este adevărat că s-a întrunit Consiliul Coordonator Local PDL Bechet, for decizional, şi împreună cu 200 de membrii a fost stabilit noul preşedinte al organizaţiei în persoana domnului George Şercău. Deasemenea, au fost depuse candidaturile pentru Consiliul Local, în ordine alfabetică. Singurul care şi-a depus candidatura pentru funcţia de prima al oraşului Bechte a fost domnul George Şercău”, a declarat Daniel Drâgnei. Se pare că PDL Bechet a retras şi sprijinul politic al consilierului local Nicu Glăvan, dar Daniel Drâgnei nu a confirmat această decizie. Consiliul Coordonator Judeţean al PDL Dolj va lua act de schimbările care au avut loc la nivelul organizaţiei PDL Bechet la data de 10 februarie a.c..

ALINA DRĂGHICI şi MARIN TURCITU