Săndoi: “Cu Timişoara trebuie să fim capacitaţi la maxim, o victorie ne-ar readuce la normal”

0
218

Antrenorul Universităţii Craiova, Emil Săndoi a declarat într-o conferinţă de presă că jucătorii săi trebuie să uite eşecul cu Viitorul, deoarece este nevoie de un succes cu Timişoara, în meciul programat marţi, de la ora 14, în Bănie

„Suntem obligați să uităm cât mai repede episodul Constanța, a fost o zi în care nimic nu a mers. Ne cerem scuze pentru accidentul din acest meci. Se întâmplă, după cum ați văzut, și la cluburi mari, gen Real Madrid. Acum trebuie să ștergem cu buretele pentru că mâine ne așteaptă un meci foarte greu. În care trebuie să fim capacitați la maxim, mai ales că adversarul este în revenire de formă, cu un moral bun. Timișoara este o echipă echilibrată, disciplinată, cu individualități gen Luchin, Scutaru, Melinte ori Zicu. Exceptând ultima partidă, jocul nostru ne dă speranțe pentru viitor. Câștigăm marți și lucrurile reintră în normal. Fața echipei nu este cea de la jocul cu Viitorul“. Despre intrarea lui Bawab din meciul cu Viitorul, antrenorul craiovean a comentat: „Este bine că atacul lui Bawab nu a creat o accidentare a lui Achim. Știți că Bawab nu este un jucător dur, nu cred că a mai accidentat pe cineva, din contră el a fost victima atacurilor adversarilor“.

Fundaşul Bogdan Vătăjelu a declarat: „La meciul cu Timișoara nu este vorba de o revanșă după evoluția mai puțin fericită din ultima partidă, ci pur și simplu ne dorim victoria. Nu mai e timp să ne lingem rănile, ci trebuie să ne regrupăm pentru că sunt trei puncte necesare pentru a rămâne în cursa pentru play-off. Suntem mobilizați, gata să obținem maxim din meciul de mâine. Firesc, atmosfera nu este extraordinară când iei patru goluri, dar nu facem înmormântare. Cum nici după victorii nu sărbătorim excesiv. Trebuie să fim calculați în orice situație, asta trebuie să ne caracterizeze. Ne gândim la un singur lucru: să luptăm pentru play-off. Timișoara nu este un adversar accesibil, au jucat bine la Giurgiu, cu Astra, la fel și cu Târgu Mureș, sunt pe un val ascendent. Dar avem resurse să-i combatem“.

Absent la Ovidiu, din cauza unei suspendări, Vătăjelu a spus că prezenţa sa în acel meci n-ar fi schimbat rezultatul: „Cu mine în teren poate luam șase, când echipa nu merge nu poate un singur jucător să o salveze. Toată echipa trebuie să fie montată la evenimentul sportiv, nu pot doar câțiva jucători să rezolve un meci“.