Mirel Rădoi a demisionat din nou de la Steaua!

0
115

Înfrângerea cu Astra, scor 0-1, a fost un prilej bun pentru Mirel Rădoi să-şi pună în practică hotărârea pe care a luat-o încă de acum câteva zile.

E momentul să ne despărțim. Am luat hotărârea de a nu mai continua, o spun public acum. Îmi asum răspunderea pentru tot ce am făcut la Steaua. .

Indiferent de ce s-ar fi întâmplat în această seară, aş fi plecat. Eu luasem decizia de a renunța după meciul cu Dinamo. Am venit la Pitești pentru a nu crea probleme. Steaua încă mai are șanse la obiective. Câștigarea campionatului este realizabilă.

Dacă ideile pe care eu le am, nu se mai cred în ele, prefer să mor pe mâna mea. Sunt singurul responsabil, eu am adus echipa pe acest loc în clasament. Sper ca acești antrenori mari care apar la televizor și se dau steliști. Să vină ei să ajute echipa, nu să ceară 25 de mii de euro pe lună.

Nu este niciun conflict între mine și patronul echipei. Până acum aţi vrut să plec că n-am licenţă, acum mă întrebaţi când mă întorc. O să-mi continui studiile și vorbim peste șase ani, vedem”, a declarat Rădoi la Dolce Sport.

Antrenorul Stelei şi-a dat demisia pentru a doua oară de când a preluat echipa. În august a fost întors din drum de Gigi Becali, stârnind ironii din partea celorlalţi tehnicieni din Liga I.

Mirel Rădoi nu are licenţă de antrenor şi era angajat ca director sportiv.