Captură de droguri de mare risc. Traficanți reținuți

0
907

Polițiști de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, au efectuat, ieri, o acţiune pe linie antidrog, în Craiova şi în Slatina. În municipiul Craiova a fost realizată o acțiune de prindere în flagrant delict, în urma căreia asupra a doi bărbați au fost descoperite 250 de grame de cocaină, pe care cei în cauză ar fi intenţionat să o pună în vânzare.

În Slatina au fost efectuate patru percheziţii domiciliare și un control asupra unui autoturism, în vederea probării întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite de trafic de droguri de mare risc şi deţinere de droguri de mare risc. În urma perchezițiilor, au fost ridicate o armă și două cântare electronice. Procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor doi bărbaţi, de 34 şi 35 de ani, din Slatina.

Tribunalul Dolj a emis mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pe numele lor.

În cauză, cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi deţinere de droguri de mare risc.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

La activitate au participat şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.