Craiova e “lanterna roşie” a Ligii I!

0
371

La încheierea etapei a doua a campionatului, Universitatea Craiova este pe ultimul loc al clasamentului, cu un singur punct, fiind singura echipă care nu a marcat în primele două meciuri! Asta deşi programul a fost favorabil, adversarii fiind unii accesibili, Poli Iaşi şi Sepsi, echipe pe care Craiova le învinsese în ultimele patru dispute directe. Mai mult, Craiova nu a marcat în toate cele 3 meciuri disputate în acest sezon, ea pierzând pe teren propriu şi Supercupa României! În ultimul meci, cu Sepsi, alb-albaştrii nu au avut nicio ocazie de gol şi au tras un singur şut pe poarta adversă, în minutul 75!

Este rezultatul politicii dezastruoase de achiziţii din vara aceasta a conducătorilor clubului, dar şi al proastei gestionări a perioadei de pregătire de către Devis Mangia.

Universitatea Craiova nu a mai fost pe ultimul loc al clasamentului din 2014, când avea 2 puncte după primele 6 etape, sub comanda lui Jerry Gane, fiind preluată de cuplul Cârţu-Săndoi, care aveau să încheie sezonul pe locul 5, însă atunci nu era sistemul cu play-off şi play-out.