Credeţi sau nu… / Pe 18 august 2013 va începe invazia extraterestră

0
369

“Pe 18 august 2013 va începe invazia extraterestră. Vor fi râuri de sânge şi dezastre naturale la scară mondială”

Site-ul Ringside Report ne prezintă următoarele dezvăluiri senzaţionale:

În urmă cu două săptămâni am participat la o reuniune a unor experţi OZN, a unor victime ale răpirii precum şi a unor foşti militari şi astronauţi. Unul din cei care a atras cel mai mult atenţia a fost Richard Atkins, care are o rată de predicţie a evenimentelor de 90%. Iată ce a declarat el în cursul unui discurs:

“Pe 18 august 2013 va începe invazia extraterestră. Guvernul se află sub conducerea acestor reptile extraterestre de ani de zile, dar acum adevărul va fi dezvăluit. Vor fi râuri de sânge şi dezastre naturale la o scară pe care lumea nu a observat-o niciodată până atunci. Sfârşitul lumii va veni pentru mulţi, iar restul va consştientiza faptul că noi nu suntem liberi, n-am fost niciodată şi nu vom fi vreodată. Ne aflăm sub conducerea unei rase care nu vede nicio valoare în afara existenţei sclaviei noastre. Pentru ei, noi suntem nişte drone fără minte, iar atunci când va sosi luna august din 2013, mâna lor malefică ne va fi arătată”.

Pentru întregul discurs, căutaţi mai multe pe pagina de Facebook a lui Richard Atkins.

 

http://www.lovendal.net/wp52/pe-18-august-2013-va-incepe-invazia-extraterestra-vor-fi-rauri-de-sange-si-dezastre-naturale-la-scara-mondiala/