“U” Craiova – Zenit 2-0, într-un amical în Austria

0
86

După egalul înregistrat în amicalul cu campioana Austriei, Red Bull Salzburg, CS Universitatea Craiova a repurtat o victorie de moral, scor 2-0, contra noii echipe a lui Mircea Lucescu, Zenit Sankt Petersburg, în meciul de verificare disputat în cantonamentul ruşilor, din Austria.

Măzărache a deschis scorul în minutul 35, cu un şut din careu la colţul lung, în urma unei faze cursive, iar bulgarul Zlatinski a majorat avantajul Ştiinţei în debutul părţii secunde, din pasa aceluiaşi Măzărache. Acesta din urmă a irosit şi alte două mari ocazii mari pentru echipa lui Mulţescu.

Două şuturi în bară a avut şi Zenit, care a fost lipsită de majoritatea vedetelor, printre care Hulk, transferat în China, Witsel, aflat cu Belgia la Euro, şi internaţionalii ruşi Smolnikov, Şatov, Kokorin sau Lodigyin. „Il Luce” a avut totuşi în teren câţiva jucători cunoscuţi precum: Garay, Criscito, Javi Garcia sau Kerzhakov.

Universitatea Craiova a jucat în formula: Calancea (82 Popescu) – Briceag (87 Vlădoiu), Popov (46 Dumitraş), Acka (60 Kay), Vătăjelu cpt. – Madson (46 Mateiu), Zlatinski (82 Manea) – Ivan (90 Petre), Bancu (67 Screciu), Băluţă (85 Surugiu) – Măzărache (85 Jurj).

Următorul amical al Craiovei este sâmbătă, contra slovacilor de la Zilina.

 

Foto. csuc.ro