Patru handbaliste şi doi antrenori, out de la SCM Craiova

0
560

După un sezon în care şi-a ratat obiectivul, clasarea pe locurile 1-8 în Liga Florilor, terminând campionatul pe poziţia a zecea, SCM Craiova a anunţat schimbări la nivelul lotului. Imediat după victoria din ultima etapă, de pe teren propriu, scor 30-24, cu CSM Slatina, clubul din Bănie a anunţat despărţirea de patru jucătoare, dar şi de doi membri ai staff-ului tehnic. Portăriţele Ekaterina Dzukeva şi Andreea Chetraru şi jucătoarele Cristiana Nica și Hege Loken nu vor mai continua în Bănie, aşa cum se va întâmpla şi cu antrenorul secund Costin Dumitrescu, dar şi antrenorul cu portarii, Grigore Albici.

„A fost un an competițional greu, în care am avut de luptat cu mulți factori care nu au depins de performanța sportivă a jucătoarelor noastre. Ne ridicăm împreună, ridicăm capul și mergem înainte. Viitorul ne rezervă multe lucruri frumoase. De azi ne despărțim de câteva jucătoare care au îmbrăcat tricoul alb-albastru cu mândrie. Ekaterina Dzukeva, Andreea Chetraru, Cristiana Nica și Hege Loken vor părăsi SCM Universitatea. Vă mulțumim pentru dăruire și vă urăm mult succes în carieră. De asemenea, antrenorii Costin Dumitrescu și Grigore Albici și-au încheiat activitatea la SCM. Aprecierile noastre se îndreaptă către cei doi. Mulțumim pentru profesionalism. Multă baftă în următoarele proiecte!  Ne ridicăm împreună și continuăm povestea. Vă vom face mândri” este mesajul clubului SCM Craiova. 

SCM Craiova a achiziţionat deja cinci handbaliste străine cu experienţă: Anastasija Babovic (Muntenegru), portar, de la Buducnost Podgorica, Dijana Mugosa (Muntenegru, 26 de ani), extremă stânga, de la Podravka Vegeta, Katarina Krpež Šlezak (Serbia, 33 de ani), extremă dreapta de la Krim Ljublijana, Ana Paula Rodrigues (Brazilia, 34 de ani), coordonator, de la Dunărea Brăila şi Ruth João (Angola, 24 de ani), pivot, de la Paris 92.