Craiova: „Kickboxing Talents” la Centrul Multifuncțional

0
334

Iubitorii de kickboxing sunt invitați, chiar de Ziua Copilului, la o adevarată gală a acestui sport, aflându-se, pe tot parcursul zilei în compania celor mai buni sportivi, competiția fiind garantată de cunoscutul club sportiv Power Gym din Craiova. Așadar, vineri, pe 1 iunie, la Centrul Multifuncţional, devutează mega-evenimentul „Kickboxing Talents”, manifestare care se adresează sportivilor semiprofesionişti, dar şi amatori, scopul fiind promovarea tinerelor talente şi punerea în evidenţă a sportivilor din zona de sud-vest a ţării. Organizatorul competiţiei, Ionuţ Pucă, a precizat că acest eveniment sportiv include o serie de noutăţi în ceea ce priveşte kickboxingul la nivel naţional, spectatorii urmând să aibă parte de mai multe surprize plăcute în ceea ce priveşte prestaţia sportivilor.

Întrecerea sportivă va debuta încă de la ora 11.00, atunci când vor evolua peste 100 de sportivi amatori, cu vârste cuprinse între 5 ani şi 30 de ani, copii, juniori şi tineri, fete şi băieţi. Accesul publicului la competiţia de amatori este gratuit, aceasta fiind inclusă în cadrul evenimentului “Zilele Municipiului Craiova 2018”.

Începând cu ora 18.00, semiprofesioniştii vor evolua într-o gală de excepţie, cu 15 meciuri care se anunţă extrem de interesante, ţinând cont de pregătirea fizică şi tehnicile de luptă impresionante pe care sportivii le-au dobândit datorită antrenamentelor foarte dure.

Competiţia sportivă este organizată de către CS Power Gym Craiova, Fundaţia Anya, RefreshBrand, Direcţie Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, cu suportul Mirage Ballroom, Bella Donn, Emanuel Project, Dr. Freon, Eurogenetic.