Podariul se retrage din campionat

0
79

Oficialii echipei ACS Podari au hotărât să retragă echipa dn Liga a III-a, seria a treia. Într-un comunicat emis astăzi către Federația Română de Fotbal se specifică faptul că s-a luat această decizie din cauza unor probleme financiare

„Subscrisa ACS Podari, cu sediul în comuna Podari, strada Stadionului nr. 1A, CUI 31461179, reprezentată legal prin Constantin Dudan, în calitate de preşedintele al Consiliului de Administraţie vă facem cunoscut că, din motive financiare, începând din data de 30.04.2015 se retrage echipa de fotbal seniori din campionatul Ligii a III-a, seria 3. Acest lucru se întâmplă din cauza legislaţiei proaste din domeniul sportului şi a unor neconcordanţe legislative, fapt care a determinat imposibilitatea finanţării clubului atât de către autorităţile locale, cât şi din mediul privat. Totodată vrem să tragem un semnal de alarmă ca oamenii de fotbal să ia atitudine şi să se implice mai mult în rezolvarea unor astfel de cazuri întrucât există multe alte cluburi aflate în situaţia noastră din cauza legislaţiei actuale. Dacă nu se vor lua măsuri, fotbalul profesionist încet-încet va dispărea. În situaţia posibilităţii ocupării unui loc în ediţia de campionat 2015/2016 a Ligii a III-a vă rugăm să ne aveţi în vedere pentru reînscrierea echipei”, se arată în comunicatul semnat de preşedintele CA al CS Podari, Constantin Dudan.

CS Podari ocupa, după 21 de etape, locul 12, ante-penultimul în clasament, cu 22 de puncte, având şanse mari să se salveze de la retrogradare. Podărenii ar fi trebuit să joace mîine, în deplasare, cu Sporting Roșiori.