Meci important pentru echipa de baschet a Craiovei, cu Timişoara

0
307

Baschetbaliştii de la SCMU Craiova joacă vineri, de la ora 16, în Sala Polivalentă, contra celor de la OHMA Timişoara, meci din etapa a 27-a a LNMB. Meciul este unul destul de important, ţinând cont că SCMU Craiova se luptă cu Timişoara şi Oradea pentru ocuparea locului 4 la finalul sezonului regular. În tur, Craiova s-a impus pe Bega, iar cele două formaţii s-au duelat şi în sferturile Cupei României, iar SCMU a fost echipa care a ajuns în semifinale. Antrenorul ucrainean Vitaly Stepanovski a prefaţat duelul cu Timişoara, echipă care are 8 victorii consecutive în campionat.

„Avem un meci foarte importanţ în faţă, Timişoara are jucători experimentaţi, dar şi un antrenor cu o istorie în spate, Dragan Petricevic. Va fi un meci tare, pe care trebuie să-l câştigăm, jucăm acasă, nu ne permitem paşi greşiţi. Cu Timişoara nu va fi neapărat un duel decisiv. Când am venit, am şi spus că îmi doresc să urcăm cât mai mult posibil în clasament, încercăm să câştigăm tot. Îmi doresc este să văd băieţii că dau totul pe teren, sunt fericit cu lotul pe care îl am. Nu contează ce adversar vom întâlni în play-off, ne putem lupa de la egal la egal cu oricine, aşa că nu am vreo favorită anume. Am mult de lucru cu băieţii, trebui să şi schimb câte ceva“, a declarat Vitaly Stepanovski.

„Ne aşteaptă un meci foarte important, aşa cum vor fi toate până la finalul sezonului. Chiar dacă Timişoara are o formaţie bine pusă la punct, noi trebuie să le demonstrăm că la Craiova nu se câştigă uşor. Domnul antrenor a venit cu o mentalitate nouă şi s-a observat asta de la meciul cu Steaua. Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche după un singur joc. Steaua nu era într-o formă prea grozavă şi am profitat la maximum de acea situaţie. Acum întâlnim o echipă în formă, cu multe victorii consecutive şi va fi complicat. Lucrăm mai mult defensiva, am luat doar 67 de puncte cu Steaua şi ne dorim să îmbunătăţim acest aspect“ a spus Bogdan Ţibîrnă.