Dolj: Grupare de contrabandişti cu ţigări destructurată de oamenii legii

0
67
Picture5Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Dolj şi procurorii D.I.I.C.O.T. au destructurat un grup infracţional organizat specializat în domeniul contrabandei cu ţigări netimbrate.
În urma a 13 percheziţii domiciliare, au fost identificate şi ridicate aproape 30.000 de ţigarete, precum şi peste 42.000 de euro şi aproape 30.000 de lei .
La data de 29 martie a.c., poliţişti Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, cu sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, au organizat o acţiune pentru destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în colectarea, deţinerea, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea de ţigarete provenite din contrabandă. Poliţiştii au efectuat simultan 13 percheziţii domiciliare în judeţul Dolj, fiind puse în aplicare 11 mandate de aducere. În urma percheziţiilor domiciliare, au fost identificate şi ridicate 29.720 de ţigarete, fără timbru fiscal de marcaj, precum şi 42.310 euro, 31.940 de lei şi 596 de lire sterline, bani susceptibili a proveni din comercializarea acestora. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate din partea Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. La activităţi au participat şi jandarmi.