Malu Mare: Elevii de la Liceul Tehnologic „Ionete Aurelian” sărbătoresc ziua de 1 Decembrie

0
207

Elevii din clasele a III-a, a V-a și a VI-a de la Liceul Tehnologic „Ionete Aurelian” din localitatea doljeană Malu Mare sărbătoresc, astăzi, Ziua Națională a României.

Spectacolul va începe la ora 14.00 și va fi găzduit pe scena Căminului Cultural din comună. Coordonați de profesoarele Carmen Mitran și Corina Pepenaru, elevii vor prezenta un program artistic ce va fi dedicat zilei de 1 Decembrie. Îmbrăcați în costume populare, vor interpreta cântecele și poezii cu temă istorică, precum și două scenete, care, de asemenea, vor elogia momentul istoric 1 Decembrie.

„Elevii noștri s-au pregătit îndelung pentru acest spectacol. Timp de o lună, după ore, am făcut repetițiile, cu recuzita și costumele populare. Așa cum este și normal, micii noștri artiști au emoții, dar programul nostru este unul deosebit de frumos și va încânta, cu siguranță, publicul din sală”, a spus Carmen Mitran, coordonatorul spectacolului.

Spectacolul dedicat Zilei Naționale se va încheia cu Hora Unirii în care se vor prinde toți participanții. La final, toți elevii vor fi invitați de către reprezentanții Primăriei și al Consiliului Local Malu Mare la o degustare cu prăjituri și sucuri.