Tensiune la cote înalte între Mourinho şi Diego Costa. Gestul atacantului în timpul meciului cu Tottenham (video)

0
122

Chelsea are un sezon foarte slab în Premier League, iar tensiunea din vestiarul campioanei Angliei a atins cote înalte. Cel mai recent exemplu că relaţia dintre managerul Jose Mourinho şi elevii săi nu mai este la fel de bună ca în trecut a venit la finalul meciului cu Tottenham, încheiat la egalitate, scor 0-0, pe White Hart Lane.

Lăsat pe bancă în ciuda faptului că, în etapa trecută, a marcat golul victoriei în meciul cu Norwich, Diego Costa a reacţionat nervos în prelungirile partidei cu Tottenham, după ce Mourinho nu l-a introdus deloc pe teren.

Lusitanul nu a observat gestul lui Costa, fiind concentrat asupra ultimelor minute din meci, dar a comentat reacţia jucătorului său la conferinţa de presă, în stilul care l-a consacrat.

Diego este privilegiat, pentru că a fost ultimul jucător important care a rămas pe bancă. Este privilegiat că l-am ţinut în echipă atât de mult. Dar dacă vrea să mă rănească, nu o va face cu un maiou“, a spus Mourinho.

[KGVID poster=”https://www.cvlpress.ro/wp-content/uploads/2015/11/Diego-Costa_thumb11.jpg” width=”450″ height=”253″]https://www.cvlpress.ro/wp-content/uploads/2015/11/Diego-Costa.mp4[/KGVID]