Produsele tip protectie birou sunt in topul produselor promotionale

0
1043

Aflandu-ne in pandemia de COVID-19, cu atatea categorii profesionale fortate, cum necum, sa lucreze de acasa, rutina zilnica a fiecaruia s-a schimbat. Din punct de vedere profesional, practic biroul, sala de intalniri, sala de sedinte, se muta toate acasa.

Alte nevoi de produse promotionale

Cand vine vorba de produsele promotionale, contextul actual a generat alte nevoi, orientate in jurul activitatilor de acasa: oamenii au nevoie de camera video, de casti, de microfon, de un birou placut, de un scaun comod si in general de orice lucru care poate face munca de acasa mai placuta sau mai eficienta. Unul dintre produsele pentru care cererea a crescut spectaculos este protectia pentru birou, sau cum i se mai spune, folia de protectie birou.

In top in cautarile pe Google

Cautarile pe Google ilustreaza exact interesele oamenilor la un moment dat si sigur departamentele de marketing au un ochi pe Google Keywords Tool & Trends. In ultimele luni s-au inregistrat cresteri spectaculoase pe cautarile legate de produsele de care avem nevoie pe biroul de acasa, asa ca din ce in ce mai multi oameni cautasa gaseasca o folie buna de protectie birou.

Modele de protectie birou

O buna perioada de timp foliile clasice IKEA au reprezentat pentru toti prima (si singura) optiune. Dar lucrurile s-au schimbat. Foliile de la IKEA din plastic nu sunt facute sa tina o viata, mai ales la nivelul de folosire de 8-10 ore pe zi, este cazul sa avem si alte variante. In supermarket-uri si librarii exista de asemenea folii de protectie birou din plastic, standard, care pot fi si ele o optiune. In comertul online au aparut folii de protectie din plastic dur, sau plastic moale, sau chiar un material cu tenta de material textil. Dar cele mai bune din punct de vedere al duratei de viata si al rezistentei aspectului initial o vreme indelungata sunt protectiile de birou din piele – fie piele ecologica, fie piele naturala.

Protectie birou din piele naturala

O varianta,made in Romania, pentru protectie de piele naturala gasim in categoria de promotionale din piele naturala de la UNIKA: seturi de birou SET SMART. Acest set va ofera prilejul sa va accesorizati biroul chic. Setul contine o mapa de birou din piele (desk pad din piele), deosebit de frumoasa si eleganta, suport de carti de vizita din piele naturala, suport de pixuri din piele naturala. Culorile disponibile pentru acest set sunt maro, negru si albastru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Protectie birou din piele PU

Daca ne orientam spre protectie birou din piele PU, gasim un set de deskpad-uri deosebit de interesant, denumit Family & Friends.Acest produse este proiectat cu premisa “lucram si ne distram”. Un desk-pad 70×40 cm pentru birou, 2 tabel mats-uri 35×40 cm și 4 suporturi de pahar. Setul este potrivit pentru a petrece timp în comun cu copiii sau cu prietenii în timp ce lucrezi și nu numai. Copiii au la dispoziție și un set de 6 creioane colorate și o ascuțitoare. Culorile și texturile alese sunt sugestive pentru activitățile pentru care a fost creat setul: negru/roșu, albastru/ bleu, verde/vernil. Ambalajul tubular, la deschidere, își transformă capacul în suport de creioane și corpul în suport paste/cuțite/vază pentru flori.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Protectie birou colorate pentru copii pe UNIKA.COM.RO

Scoala de acasa este si pentru copii dar si pentru parinti o provocare. Pentru parinti reprezinta o provocare pentru ca trebuie sa gaseasca solutii ca micutii sa gaseasca suficienta placere in felul acesta de desfasurare al lectiilor. O idee buna in directia aceasta este sa se foloseasca deskpad-uri colorate. Copiii iubesc culorile. Iata o idee pentru luna cadourilor si pentru cadoul de Craciun: o protectia birou colorata pentru copii, pe care o gasiti tot pe www.unika.com.ro la categoriile de promotionale.