Ştiinţa l-a readus pe Lyes Houri

0
463

Universitatea Craiova continuă seria “repatrierilor” sau, în cazul unora, a “ciorbelor reîncălzite”, şi l-a readus în lot, de această dată cu transfer definitiv, pe mijlocaşul francez Lyes Houri, în vârstă de 27 de ani. El a lăsat o bună impresie în urmă cu doi ani, când a venit de la Fehervar sub formă de împrumut, dar s-a accidentat grav când era cu Universitatea Craiova în Antalya, într-un amical cu Paksi, fiind indisponibil o lungă perioadă de timp. Această absenţă şi-a pus amprenta pe forma sa şi formaţia maghiară nu i-a mai prelungit contractul. Anul trecut a jucat 19 meciuri, iar în acest sezon are două prezenţe la Fehervar, fără a marca vreun gol.

Lyes Houri a semnat pe 3 ani cu Ştiinţa, fiind a treia achiziţie a sezonului, după Mitriţă şi Kurtic. Acum doi ani, a jucat tot sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova, în 11 meciuri, reuşind 2 goluri şi un assist.

„Universitatea Craiova a semnat cu mijlocașul francez un contract valabil pe 3 ani. Lyes Houri se pregătește deja sub comanda lui Laurențiu Reghecampf și este apt pentru derby-ul de sâmbătă cu FCSB. Fost internațional francez cu meciuri la U-16, U-17 și U-19, el a avut o contribuție importantă la cucerirea Cupei și Supercupei României când evolua la Viitorul (actuala Farul), reușind să impresioneze în campionatul intern al țării noastre. Ultima oară a evoluat în Ungaria la Fehérvár, formație pentru care a jucat în 87 de partide. Mult succes la Știința, Lyes!”este anunţul Universităţii Craiova.