Sub influența alcoolului, a lovit o mașină și a fugit

0
684

O femeie de 34 de ani, din Craiova a sunat, ieri, la 112, pentru a anunța că, în timp ce conducea o autoutilitară din direcția Craiova către Bechet, la ieşire din localitatea Bratovoești, a fost acroșată de un autotir angajat într-o depășire, al cărui conducător auto nu a oprit, ci și-a continuat deplasarea pe DN 55.

Cu sprijinul unor polițiști din cadrul posturilor de poliție Sadova și Ostroveni, autotirul implicat în evenimentul rutier a fost depistat și oprit în trafic la Sadova, constatându-se că vehiculul prezenta avarii în partea dreaptă a capului tractor.

Conducătorul autotirului a fost identificat de polițiști în persoana unui bărbat de 52 de ani, din Balș, județul Olt. Cel în cauză a fost condus la sediul Biroului Rutier Craiova, unde a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentratie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Dus la spital, el a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.