Împușcături în noapte

0
922

Reprezentanți ai unui spital i-au anunțat, joi noaptea, pe oamenii legii de la Secția 4 Poliție Craiova că la această unitate medicală s-a prezentat un bărbat de 43 ani, din municipiu, care prezenta două plăgi împuşcate în nivelul brațului stâng. În urma discuțiilor purtate cu persoana vătămată, polițiștii au stabilit că în jurul orei 22:00, în timp ce se afla în parcarea unui bloc, a observat un autoturism din care a coborât o persoană cu fața acoperită, dar pe care ar fi recunoscut-o. Aceasta ar fi tras în direcția lui mai multe focuri de armă, după care ar fi părăsit zona.

La nivelul IPJ Dolj a fost constituit un colectiv de lucru format din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, A.E.S.P., Poliției Municipiului Craiova-B.I.C. și Secției 4 Poliție Craiova, care desfăşoară cercetări sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violenţe, în vederea clarificării și stabilirii întregii situații de fapt.

În urma activităţilor desfăşurate, tânărul indicat de persoana vătămată a fost identificat și condus la sediul poliției pentru cercetări. Ulterior, a fost schimbată încadrarea juridică a faptei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Vineri a fost efectuată o percheziție domiciliară la locuința persoanei bănuite de comiterea faptei, de unde au fost ridicate bunuri în vederea continuării anchetei. Individul a fost condus la sediul poliției pentru audieri. După administrarea probatoriului vor fi dispuse măsuri legale. Arma ar fi din categoria celor neletale, nesupuse autorizării.
Persoana vătămată nu a dorit să formuleze plângere și nu a necesitat internarea în spital.