Craiova nu mai joacă deseară la Giurgiu

0
460

Meciul pe care Universitatea Craiova trebuia să-l joace în seara aceasta, de la ora 21.30, în deplasare, cu Astra Giurgiu, nu se va mai disputa, după ce un jucător al gazdelor, croatul Ljuban Crepulja, a făcut testul COVID 19 şi a fost găsit pozitiv. Mijlocaşul a avut febră astăzi şi a făcut testul în regim de urgenţă, fiind găsit infectat cu coronavirus.

Vor urma alte teste mâine pentru Crepulja şi ceilalţi jucători ai Astrei şi, în funcţie de acestea, dacă meciul nu va putea fi reprogramat, joi sau vineri, atunci el nu se va mai disputa, întrucât nu mai există date. Pe 3 august, play-off-ul trebuie să se încheie, deoarece FRF trebuie să anunţe la UEFA echipele care vor participa în cupele europene.

Sunt şanse ca titlul să fie decis la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne anul acesta. Cu atât mai mult dacă în duelul direct din ultima etapă, Craiova – CFR, se va consemna remiza.

Scenariile în care nu se va decide titlul la TAS:

  1. Craiova câştigă meciul direct cu CFR Cluj. Atunci, Ştiinţa nici nu mai are nevoie să joace partida cu Astra, având mai multe puncte decât CFR, chiar dacă aceasta câştigă şi meciul restanţă cu FCSB, programat vineri.
  2. CFR Cluj câştigă şi meciul cu FCSB, dar şi în ultima etapă la Craiova.  Atunci, chiar şi cu o victorie cu Astra, Universitatea nu ar mai putea ajunge pe primul loc.