Rezervele au adus victoria Ştiinţei în amicalul cu Wattens Tirol

0
571

Ca şi anul trecut, tot într-un amical din stagiul în Austria, Universitatea Craiova a învins-o cu 3-1 pe Wattens Tirol Swarowski. Ocupanta locului 6 în sezonul trecut în prima ligă austriacă a început mai bine, a controlat jocul şi a avut o bară, apoi a deschis scorul, pe un contraatac. Oltenii au abordat jocul la aşteptare, cu 11 jucători în spatele mingii şi s-au bazat contre, iar Ivan a ratat câteva şanse de a marca.

Bosniacul Elvir Koljic a revenit pe teren, după două luni şi jumătate, dar nu a arătat o formă de joc deosebită, având şi destul de puţine mingi utilizabile. Mihai Bălaşa a egalat în minutul 58, iar după câteva minute Marinos Ouzounidis a schimbat restul titularilor. Şi austriecii au operat destule modificări, iar Craiova a avut iniţiativa pentru restul jocului, reuşind să şi câştige. Găman şi Conte au debutat şi au convins, francezul arătând o formă bună, a urcat permanent în banda dreaptă şi a avut un şut în bară pe final. Era la acel moment 3-1, fiindcă Markovic şi Ofosu marcaseră pentru alb-albaştri. “Marko” s-a distrat în câteva rânduri cu apărarea adversă, iar la una dintre faze a şi punctat, în urma unei centrări a lui Ofosu. Germano-ghanezul a reuşit şi el un gol, la capătul unei acţiuni personale.

Wattens Tirol Swarowski – Universitatea Craiova 1-3

Au marcat: Renny Smith (20) /Mihai Bălaşa (58), Jovan Markovic (68) şi Reagy Ofosu (87)

Wattens Swarowski Tirol: Oswald – Koch, Bahounek, Awouudja, Klassen – Nachberger, R. Smith, Celic, Petsos – Kerber, Wallner. Au intrat: Ozegovic – Andric, Bacher, D. Tomic, Skrbo, Forst. Antrenor: Thomas Silberberger.

Universitatea Craiova: Lazar (60 Pigliacelli) – Vlădoiu (60 Conte), Bălaşa (60 Găman), M. Constantin (60 Screciu), Vătăjelu (60 Mitran) – Mateiu (60 Bic), Nistor (60 Fedele) – Câmpanu (60 Gustavo), Cicâldău (60 Markovic), Baiaram (30 Koljic 75 Mamut) – Ivan (60 Ofosu). Antrenor: Marinos Ouzounidis.

În primul meci amical din stagiul austriac, Universitatea Craiova a fost învinsă cu 2-0 de ruşii de la FK UFA. Formaţia lui Marinos Ouzounidis mai are două jocuri de pregătire în Austria: pe 2 iulie cu SV Horn (liga a III-a din Austria) şi pe 3 iulie cu Olympiakos Pireu, campioana Greciei.