Activitățile de primire a cererilor de eliberare acte de identitate  în magazinul Auchan se suspendă

0
262

 Începând cu data de 30.06.2021,  activitățile de primire a cererilor de eliberare acte de identitate  în magazinul Auchan din Craiova str. Calea Severinului, se suspendă.

Măsura a fost dispusă datorită modificării condițiilor fonice în această locație, prin redeschiderea  locului de joacă pentru copii ca urmare a măsurilor de relaxare aprobate.

Folosim acest prilej pentru a mulțumi conducerii unității comerciale Auchan  Craiovița pentru sprijinul pe care l-a acordat timp de 8 luni de zile, atât DPCEP Dolj cât și cetățenilor care s-au aflat în situații deosebite, acceptând deschiderea și funcționarea acestui ghișeu temporar într-o perioadă grea, cu multe restricții, permițând astfel doljenilor să poată obține mai repede un act de identitate.

“Direcția Publică Comunitară de Evidență a Persoanelor (D.P.C.E.P.) Dolj informează cetățenii din județ că un termen mai lung, care să permită accesul unui număr mult mai mare de persoane, deoarece din ianuarie 2022, va fi și singura instituție din județ care va putea să elibereze cărți electronice de identitate.

Cetăţenii care au depus cereri de acte de identitate la ghișeele din Auchan și nu şi-au ridicat încă actele de identitate, le pot obține de la sediul instituţiei din Craiova, strada Vulturi nr.9, în fiecare zi între orele 14,00-15,30 şi vinerea între orele 12,30-13,30”, se precizează într-un comunicat de presă.