Ludovic Orban, vizită în județele Mureș și Maramureș

0
249

Premierul Ludovic Orban va fi astăzi prezent în județele Mureș și Maramureș, împreună cu miniștrii Transportului, Lucian Bode, Economiei, Virgil Popescu, și Apărării, Nicolae Ciucă.

Prim-ministrul va participa la semnarea contractului pentru realizarea proiectului ”Autostrada A3 – Secțiune 1C + Drum de Legătură”, la sediul Prefecturii județului Mureș, eveniment la care presa are acces pe toată durata desfășurării.

De asemenea, premierul va vizita fabrica Techtex, din Târgu Lăpuș, care produce măști sanitare și echipamente de protecție medicală. La finalul vizitei, premierul va susține declarații de presă. Accesul presei se va face doar în baza acreditării. Jurnaliștii care doresc să se acrediteze pentru acest moment sunt rugați să trimită în cursul zilei de astăzi, până la ora 19.00, la adresa presa@gov.ro numele, prenumele și instituția de presă.

După acest moment, prim-ministrul va merge la Cicârlău, unde urmează să fie realizată o nouă fabrică a Grupului Taparo, al cărei proiect îi va fi prezentat.