Craiova: Percheziţii într-un dosar vizând fapte de corupţie comise de medici în Braşov şi Craiova

0
82

imagesPoliţiştii fac percheziţii în forţă în Braşov, la Spitalul de Urgenţă şi la cel de Pediatrie, dar şi în Craiova, într-un dosar vizând fapte de corupţie săvârşite de medici, instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

Astfel, au loc mai multe percheziţii în Braşov  la Spitalul de Urgenţă şi la cel de Pediatrie, dar şi în Craiova, într-un dosar de fapte de corupţie săvârşite de medici şi profesori universitari. Potrivit unor surse judiciare, se pare că în acest caz există suspiciuni serioase cu privire la faptul că ar fi fost decontate în mod ilegal operaţii estetice, conform News.ro

”Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară de la Secţia Regională de Poliţie Transporturi Braşov, fac şase percheziţii domiciliare în municipiul Braşov şi municipiul Craiova, dintre care două la sediul unor instituţii publice, într-o cauză având ca obiect săvârşirea unor infracţiuni de corupţie de către cadre medicale şi universitare“, se arată într-un comunicat al procurorilor. Au loc percheziţii şi în locuinţele medicilor vizaţi în acest dosar.